Valpar drygt 5v

Valparna har redan hunnit bli 5 veckor, tiden går lite för fort ibland. De börjar bli stora nu och det är mycket bus som gäller nu för att sen bara ligga i en hög och sova :) 
Skickade efter  lite nya leksaker till dem häromdagen men det som var roligast var pappret som låg i kartongen, knäppa valpar ;). De har blivit rakade för första gången, rakat nosen och lite på rumpan så nu ser de ut som riktiga portisar! så söta så. Det var inga problem att raka oftast är det ljudet av maskinen som är värst men det var inga problem, utan de stod ganska  still (för att vara valpar). 
De får nu vara lösa på nästan hela övervåningen det tycker de är väldigt kul de är överallt och provsmakar på allt,det kliar mycket  i munnen nu när de får sina tänder, sen är det inte lika kul när jag stänger in dem i hagen på natten eller när jag inte är hemma men de lugnar sig efter en stund.
Jag har bestämt att det blir fröken lila som stannar hos mig ett svårt beslut för det är många fina tikar men så fick det bli och hon kommer kallas Greta :)
/Maria